کاربرد اسید استیک در پزشکی

کاربرد اسید استیک در پزشکی چیست؟ اسید استیک، مگر یک اسید نیست؛ پس چرا از آن در پزشکی استفاده می‌کنند؟ چه چیزی در این اسید وجود دارد که باعث محبوبیت آن در حوزه پزشکی شده است؟

بشر برای آنکه بتواند بهترین خدمات را در اختیار بیماران قرار دهد، سعی می‌کند از مواد مختلف برای ساخت دارو استفاده کند. دلیل استفاده از استیک اسید و اینکه چه کاربردهایی دارد، موضوع بحث ما در این متن است. اگر شما نیز کنجکاوید که بدانید چرا از اسید استیک در پزشکی استفاده می‌کنند، تا انتهای متن ما را همراهی کنید.

کاربرد اسید استیک در پزشکی

کاربرد اسید استیک در پزشکی

اسید استیک چیست؟ استیک اسید را کامل‌تر بشناسید

برای آنکه بتوانیم در مورد کاربرد اسید استیک در پزشکی صحبت کنیم، لازم است شناختی ابتدایی و اجمالی نسبت به این اسید پیدا کرده و با خواص آن آشنا شویم. خصوصیات این اسید به شرح زیر است:

  • به اسید استیک، اسید اتانوئیک هم گفته می‌شود.
  • این اسید، یک مایع بی‌رنگ و شفاف است.
  • بوی آن شباهت زیادی به بوی سرکه دارد.
  • اسید استیک با خلوص ۱۰۰ درصد را استیک اسید گلاسیال می‌گویند.
  • فرمول شیمیایی آن به این صورت است: CH3CO2H
  • این اسید هم به صورت طبیعی یافت می‌شود و هم، می‌توان آن را به صورت مصنوعی تولید کرد.
  • یکی از اجزای اصلی سرکه خوراکی، اسید استیک است.
  • از این اسید به عنوان یک نگهدارنده مواد غذایی نیز استفاده می‌کنند.
  • در تولید مواد دارویی، آفت‌کش، تولید جوهر برای چاپ روی پارچه و تولید لاستیک از این اسید استفاده می‌کنند.
  • در از بین بردن رسوب به جای مانده از آهک نیز کاربرد دارد.
  • تماس مداوم پوست با این اسید، باعث تحریک پوست و چشم می‌شود.
همچنین شاید این محصول برای شما کاربردی باشد : 

اگر میخواهید اطلاعاتتان در مورد استیک اسید کامل شود، مقاله ۷ عوارض اسید استیک را هم مطالعه کنید.

اسید استیک چیست؟ استیک اسید را کامل‌تر بشناسید

اسید استیک چیست؟ استیک اسید را کامل‌تر بشناسید

کاربرد اسید استیک در پزشکی؛ چرا اسید استیک؟ چرا اسید دیگر نه؟

کاربرد اسید استیک در پزشکی به دلیل خواص بی‌نظیری است که در این اسید وجود دارد. این ماده از جمله موادی است که خواص ضد قارچی دارد. بیماری‌هایی که منشا آنها، باکتری است، با داروهایی حاوی این اسید به راحتی درمان شده و هیچ اثری از بیماری به جای نخواهد ماند.

این مقاله رو از دست نده!>>>
واردات رنگهای نساجی ⚡ با قیمت و کیفیت عالی

آنتی باکتریال بودن این اسید از دیگر دلایلی است که باعث شده از آن در تولید داروهای متفاوت بهره ببرند. البته خاصیتی که در این ماده نهفته است، نباید باعث وسوسه شما شده و باعث شود که شروع به استفاده خودسرانه از داروها کنید. در جاهایی که استفاده از داروهای حاوی استیک اسید هیچ جایی ندارد، ممکن است خود را در معرض عوارضی چون، خارش، التهاب و یا بدتر شدن وضعیت بیماری‌تان قرار دهید.

۵ کاربرد استیک اسید در پزشکی که باید با آنها آشنا شوید!!!

کاربرد اسید استیک در پزشکی یکی از مهم‌ترین موضوعاتی است که باید به آن پرداخته شود. ۵ مورد از کاربردهای این اسید در پزشکی به شرح زیر است:

۱- درمان عفونت گوش

یکی از مسائل و مشکلاتی که در مناطق گرم و مرطوب به وفور مشاهده می‌شود، رشد قارچ‌ها در گوش، و عفونت گوش است. کسانی که در مناطق گرم و مرطوب زندگی می‌کنند، بیش از بقیه در معرض ابتلا به این بیماری هستند.

علائم بیماری عفونت قارچی، التهاب، درد، خارش و کاهش شنوایی است. داروهای حاوی اسید استیک، قادرند قارچ‌های مولد این بیماری را نابود کرده و باعث تسریع روند بهبودی فرد شوند.

۲- شستشوی سوند و مجاری ادرار

دیگر کاربرد اسید استیک در پزشکی برای کسانی است که مجبورند به صورت مداوم از سوند استفاده کنند. برای آنکه این لوله در دراز مدت باعث ایجاد عفونت در فرد نشود، می‌بایست سوند را شستشو داد و قدمی موثر در جهت کاهش عفونت برداشت. برای شستشوی این لوله، پزشکان اسید استیک رقیق را توصیه می‌کنند.

نه تنها سوند، بلکه مجاری ادرار نیز باید توسط این ماده، تحت شستشو و نظافت قرار داده شود. استفاده از این اسید باعث ضدعفونی شدن مجاری ادرار، سوند یا کاتتر ادراری و در نتیجه، کاهش بروز عفونت خواهد شد.

این مقاله رو از دست نده!>>>
دیسپرس کننده رنگ چیست؟

۳- درمان بیماری‌های ناشی از فعالیت باکتری‌ها

دیگر کاربرد اسید استیک در پزشکی، مبارزه با بیماری‌هایی است که در اثر فعالیت باکتری‌ها بروز پیدا کرده‌اند. طیف وسیعی از باکتری‌ها، از جمله باکتری‌های سودومونا، استرپتوکوک و استافیلوکوک‌ها به کمک این اسید از بین می‌روند.

در برخی بیماری‌های عفونت پوستی که به دلیل فعالیت سویه مقاوم سودوموناس بروز پیدا کرده‌اند، از استیک اسید رقیق استفاده می‌کنند. این ماده، باکتری نامبرده را نابود کرده و آن را به صورت کامل از بین می‌برد.

۴- کنترل کردن بیماری سرطان

دیگر کاربرد اسید استیک در پزشکی، کنترل کردن بیماری سرطان است. طی نتایج به دست آمده از برخی مطالعات، این اسید قادر است سلول‌های سرطانی معده را از بین ببرد. استیک اسید، تنها روی سلول‌های سرطانی تاثیر داشته و به سلول‌های طبیعی بدن هیچ کاری ندارد.

۵- تشخیص سرطان رحم

از دیگر مواردی که می‌توان در کاربرد اسید استیک در حوزه پزشکی اشاره داشت، تشخیص سرطان دهانه رحم است. متخصصان از این اسید برای درمان و شناخت بیماری استفاده می‌کنند.

در کنار تشخیص بیماری، کاهش آثار به جای مانده از جراحت و نیز کاهش میزان اسکار از دیگر خواص و مزیت‌های استفاده از اسید استیک است. در جراحی‌های ارتوپدی نیز از خواص استثنایی استیک اسید، زیاد استفاده می‌کنند. در ضمن، این ماده در تنظیم pH واژن نیز اثرگذار و مفید ظاهر شده است.

5 کاربرد استیک اسید در پزشکی که باید با آنها آشنا شوید!!!

5 کاربرد استیک اسید در پزشکی که باید با آنها آشنا شوید!!!

صنایع معتبر برای تهیه عمده اسید استیک با کیفیت به روش زیر اقدام می‌کنند!!!

کاربرد اسید استیک در پزشکی را در این متن به بحث و بررسی گذاشتیم. نه تنها در حوزه پزشکی، بلکه در بسیاری از صنایع، اسید استیک کاربرد زیادی دارد.

صنایعی که نیاز فراوان به این ماده دارند، همیشه به دنبال پیدا کردن مرجعی هستند که بتواند اسید استیک با کیفیت را با قیمتی مناسب در اختیارشان قرار دهد. اگر شما نیز صاحب یکی از این صنایع هستید، توصیه می‌کنیم با کارشناسان ما در کیمیا نساجین تماس بگیرید.

این مجموعه، یکی از مراکز فروش عمده اسید استیک در کشور است. علاوه بر فروش به صورت عمده، ارائه این محصول با کیفیتی بی‌نظیر، از دیگر مزیت‌های خرید از کیمیا نساجین به شمار می‌رود. اگر دغدغه تهیه مواد اولیه با کیفیت را دارید، اسید استیک مورد نیاز خود را از طریق این مجموعه تامین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
خدمات سنگشویی تنها به صورت عمده ارائه میشود