بر اساس خواسته های مصرف کننده محترم و روند مد ، انواع مختلف شستشو را می توان روی لباس بسته به نوع پارچه  پیاده کرد. به عنوان مثال ، فرآیند سنگشویی  فقط برای لباس های جین مورد نیاز است .

سنگشویی چیست؟

سنگشوی جین به معنای شستن لباس ها با سنگ های خاص است تا لباس به اثر شستشوی بسیار قوی برسد. با غوطه ور شدن کامل لباس ها در آب ، سنگ ها و لباس ها می توانند برای سنگ زنی تماس خوبی داشته باشند. پارچه های ضخیم تر ، اثر کمرنگ و آسیب دیدگی آنها بیشتر می شود. در واقع سنگشویی فرایندی است  که به تغییر ظاهر و جذابیت مد لباس با  ظاهری کهنه  می انجامد. پیاده کردن انواع روش های سنگشویی جین  معمولا پس از دوخت کامل انجام میشود و جلوه دیگری به لباس میبخشد.

منظور از آنزیم شویی چیست؟

آنزیم شویی با نوعی سلول زنده انجام می شود که می تواند برخی از الیاف پارچه را بشکند و به پارچه جلوه خاصی از لباس را بدهد. آنزیم شویی جین با روشی نرم انجام میشود و برای جین نیلی نیز مفید است.

در این حالت ، آنزیم می تواند جایگزین سنگ شود و به شلوار جین ظاهری سنگشور شده می دهد با کنتراست آبی و سفید بهتر و زیباتر روی پارچه.

با این حال ، آنزیم شویی با به نسبت سنگشویی هزینه بر تر است.

سنگشور کردن شلوار جین به چه معناست؟

همانطور که در بالا گفتیم سنگ شویی به معنای ترکیب پارچه های جین مورد نظر با سنگ های مختلف که از ضخامت پارچه ما کم کند. زیرا که این نوع پارچه ها به صورت طبیعی بسیار ضخیم هستند و همه آن ها نیاز به سنگ شور شدن دارند تا بتوان از آن ها استفاده کرد.

تاریخچه شلوار جین

استفاده از شلوار جین در هر کشوری سلیقه ای است، به طور کلی می توان گفت افراد کم تری هستند که علاقه بسیاری به شلوار جین و پوشیدن آن دارند. شلوار جین از پارچه ای کتان به نام دنیم که بافت آن راه راه و جنسی محکم دارد تولید و تهیه می شود و از این پارچه علاوه بر دوخت شلوار جین می توان برای لباس های دیگر نیز استفاده کرد. شلوار جین به زبان عامیانه شلوار لی هم گفته می شود که نام لی یکی از برند های اصلی تجاری در کشور انگلیس است. شلوار جین توسط اشخاصی همچون؛ آبی کالوین راجرز، لویی استراوس و ژاکوب دیویس تاسیس شد و آن ها موفق شدند در سال ۱۸۷۳ میلادی شلوار جین (دنیم) را برای نخستین بار افتتاح کنند.

این مقاله رو از دست نده!>>>
چگونه روی پارچه لی سایه بندازیم؟

کلمه جین به چه معناست؟

جین برگرفته از یک واژه فرانسوی است که معنای آن آبی جنوای ایتالیا است. ریشه شلوار جین به کشور هند و فرانسه بر می گردد و برای نخستین بار از آن برای دوخت لباس ملوانان مورد استفاده قرار گرفت‌ . در سال ۱۹۵۰ میلادی شلوار جین به مرور در میان مردم و جوانان امروزی شناخته شد و محبوبیت بسیاری پیدا کرد. از معروف ترین برند های شلوار جین می توان به رانگر، جین لی، لیوایز اشاره کرد. اگر دقت داشته باشید، بیش تر شلوار های جین آبی رنگ هستند و برای رنگ کردن آن ها از نیل استفاده می شود که به طور کلی سالیانه تقریبا ۲۰ میلیون تن نیل در صنعت برای رنگ آمیزی استفاده می شود. این شلوار ها به دلیل آبی رنگ بودن دیر تر کثیفی خود را نشان می دهند و به همین علت از آن به عنوان لباس کار نیز مورد استفاده قرار می گرفت. زمانی که  شلوار لی برای اولین بار تولیدات خود را برای دوخت لباس های کار و افرادی که در معادن مشغول هستند شروع کرد، طراحی اولیه شلوار جین طوری بود که زیپ های شلوار مردانه در جلو و زیپ های شلوار زنانه در سمت راست قرار داشت و در دهه ۱۹۶۰ میلادی شلوار جین بسیاری از تولید خود را به بازار عرضه کرد و در آن زمان در قسمت زیپ شلوار تغییر و تحویلی ایجاد شده بود که زیپ های شلوار مردانه و زنانه در قسمت جلوی شلوار قرار گرفته بودند.

از اسید شویی چه میدانید؟

اسیدشویی یکی رایج ترین و محبوب ترین فرآیندهای شستشو است. اسید شویی فرایند سفید شدن نسبی شلوار های جین با استفاده از سفید کننده کلر است.

بیشتر اوقات ، در هنگام اسیدشویی از سنگ پومیس استفاده میکنند.( سنگ پومیس سنگ سبک تولید شده از انفجار آتشفشان ها است. )

هرچه تماس بین مواد و سنگ ها و پارچه ها بیشتر باشد ،اثرات محو تری تولید میشود.

این مقاله رو از دست نده!>>>
لی سنگشور چیست ؟

معایب و مزایای سنگشور کردن شلوار جین

فرآیند سنگ شویی نیز مانند روش های دیگر مزایا و معایبی دارد که در اینجا نام میبریم :
مزایا :
این روش از مطمئن ترین روش هاست و قدمت زیادی دارد همچنین کار با آن نیز راحت است و مهم تر از همه اینکه پارچه های جین در این روش بهتر و استاندارد تر آماده مصرف می شوند.
معایا :
یکی از معایا سنگ شویی هزینه بالا برای ایجاد خط تولید آن می باشد زیرا به وسیله های سنگین و زیادی نیازمند است. اما روش های بهتری برای نبود این هزینه وجود دارد مانند آنزیم شویی که در بالاتر نیز به آن اشاره شد. همچنین هزینه سنگ شویی نیز بالا تر از بقیه روش هاست و آنزیم شویی در این مورد برتری نسبت به سنگ شویی دارد.

تفاوت اسیدشویی و سنگشویی در چیست؟

با اینکه ظاهر جین سنگشور شده و اسیدشور شده خیلی بهم شبیه اند، اما فرآیند تولید جین ها با یکدیگر متفاوت است. در اسیدشویی، پارچه جین را همراه با سنگ پومیس و کلر داخل ماشین لباسشویی صنعتی بزرگ قرارمیگیرد. در روش اسیدشویی، فشار کمتری به جین مورد نظر می آید. همچنین ظاهر جین اسیدشور شده، رنگ‌ پریده‌تر از جین سنگشور شده می باشد چون ماده شیمیایی کاربردی  آن کلر است.

 

اسیدشور کردن شلوار جین به چه معناست؟

برای رسیدن به لباس های جین که حالت سنگ شور داشته باشند و بشود از آن ها استفاده کرد ، روش های دیگری به غیر از سنگ شویی وجود دارد که یکی از آن روش ها اسید شویی می باشد.
در روش اسید شویی تمام لباس های جین از جمله ( شلوار ها ، پیرهن ها و … ) به همراه کلر و سنگ پومیس در ماشین لباس شویی های بزرگ و صنعتی ترکیب می کنند تا به جین اسید شور شده برسند.
البته باید بگوییم که جای نگرانی برای شما عزیزان وجود ندارد و همه این روش ها تست شده و برای پوست شما عزیزان هیچ خطری ندارد. این ها فقط روش رسیدن به جین مورد نظر می باشد.

 

مجموعه کیمیا نساجین با توجه به دانش و تجربه کارشناسان خود در راستای توسعه صنعت سنگشویی پارچه های جین در سراسر کشور و راه اندازی خط تولید سنگشویی ، بهترین کیفیت را تضمین میکند.کافی است با کارشناسان ما در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
خدمات سنگشویی تنها به صورت عمده ارائه میشود