از بین بردن بوی بد شلوار جین

شلوار های جین پس از مدت ها استفاده، دچار بوی بد می شوند. این وضعیت وقتی بیش تر آشکار می شود که شلوار جین پس از استفاده از تن در می آوریم و روی رخت آویز قرار می دهیم. ممکن است سوال خیلی از افراد باشد که چگونه می توانیم بوی بد شلوار جین را از بین ببریم؟ از این رو در این مقاله قصد داریم به بررسی و نحوه از بین بردن بوی بد شلوار جین بپردازیم.

تاریخچه شلوار جین

استفاده از شلوار جین در هر کشوری سلیقه ای است، به طور کلی می توان گفت افراد کم تری هستند که علاقه بسیاری به شلوار جین و پوشیدن آن دارند. شلوار جین از پارچه ای کتان به نام دنیم که بافت آن راه راه و جنسی محکم دارد تولید و تهیه می شود و از این پارچه علاوه بر دوخت شلوار جین می توان برای لباس های دیگر نیز استفاده کرد. شلوار جین به زبان عامیانه شلوار لی هم گفته می شود که نام لی یکی از برند های اصلی تجاری در کشور انگلیس است. شلوار جین توسط اشخاصی همچون؛ آبی کالوین راجرز، لویی استراوس و ژاکوب دیویس تاسیس شد و آن ها موفق شدند در سال ۱۸۷۳ میلادی شلوار جین (دنیم) را برای نخستین بار افتتاح کنند.

جین به چه معناست؟

جین برگرفته از یک واژه فرانسوی است که معنای آن آبی جنوای ایتالیا است. ریشه شلوار جین به کشور هند و فرانسه بر می گردد و برای نخستین بار از آن برای دوخت لباس ملوانان مورد استفاده قرار گرفت‌ . در سال ۱۹۵۰ میلادی شلوار جین به مرور در میان مردم و جوانان امروزی شناخته شد و محبوبیت بسیاری پیدا کرد. از معروف ترین برند های شلوار جین می توان به رانگر، جین لی، لیوایز اشاره کرد. اگر دقت داشته باشید، بیش تر شلوار های جین آبی رنگ هستند و برای رنگ کردن آن ها از نیل استفاده می شود که به طور کلی سالیانه تقریبا ۲۰ میلیون تن نیل در صنعت برای رنگ آمیزی استفاده می شود. این شلوار ها به دلیل آبی رنگ بودن دیر تر کثیفی خود را نشان می دهند و به همین علت از آن به عنوان لباس کار نیز مورد استفاده قرار می گرفت. زمانی که  شلوار لی برای اولین بار تولیدات خود را برای دوخت لباس های کار و افرادی که در معادن مشغول هستند شروع کرد، طراحی اولیه شلوار جین طوری بود که زیپ های شلوار مردانه در جلو و زیپ های شلوار زنانه در سمت راست قرار داشت و در دهه ۱۹۶۰ میلادی شلوار جین بسیاری از تولید خود را به بازار عرضه کرد و در آن زمان در قسمت زیپ شلوار تغییر و تحویلی ایجاد شده بود که زیپ های شلوار مردانه و زنانه در قسمت جلوی شلوار قرار گرفته بودند.

این مقاله رو از دست نده!>>>
طریقه استفاده از پرمنگنات

وارد شدن شلوار جین به کشور ایران

ایرانیان در طول دو دهه ۴۰ تا ۵۰ شمسی از شلوار های جین استفاده می کردند. انواع شلوار های جین با عنوان برند ملی وارد کشور شدند، و به همین دلیل به آن ها شلوار لی گفته می شد. این شلوار ها در سال های ۵۰ الی ۵۵ متداول ترین شلوار های کشور محسوب می شدند. در آن زمان شلوار های لی دمپا گشاد وجود داشت که حدود ۲۵ الی ۳۰ سانتی متر پهنا داشتند که از کشور های اروپایی و آمریکایی وارد ایران شدند و قیمتی حدود ۵۰ تا ۱۵۰ تومن داشتند.

چگونه بوی بد شلوار جین را از بین ببریم؟

یکی از عوامل اصلی بو دادن شلوار های جین وجود باکتری ها هستند،  و هنگامی که شلوار جین را تن می کنید و با بدن سایش پیدا می کند باکتری ها بع شلوار منتقل می شوند.

  • برای آن که شلوار لی شما طول عمر زیادی داشته باشد می توانید آن را درون یک کیسه مخصوص قرار دهید و درون فریزر یخچال بگذارید تا منجمد شود، علاوه بر آن‌ می توانید شلوار هایی که بوی بد می دهند را هم فریزر کنید تا باکتری های موجود در شلوار در اثر سرما از بین بروند و دیگر بوی بد ندهند، حتما قبل از آن که شلوار لی را بپوشید آن را گرم کنید.
  • یکی دیگر از روش های از بین بردن بوی شلوار جین آن است که شلوار لی را در فضای باز روی رخت آویز یا بند پهن کنید و اجازه دهید ۲۴ ساعت بماند تا بوی بد آن به طور کامل از بین برود.
  • استفاده از گل برای از بین بوی شلوار جین به این صورت است که از اسپری پارچه های ابریشمی برای این کار استفاده کنید تا هر نوع بوی بدی که در شلوار وجود دارد از بین برود.
این مقاله رو از دست نده!>>>
سنگ شویی در مزینان

کلام آخر

در این مقاله کوشش کردیم تا به بررسی موضوع از بین بردن بوی بد شلوار جین بپردازیم. بوی بد شلوار جین پدیده ناخوشایندی است و سعی کنید زمانی که شلوار جین شما بوی بدی دارد آن را زود به زود نشویید زیرا باعث خراب شدن بافت آن می شود و با کمک روش های ذکر شده می توان از شر بوی بد آن ها خلاص شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
خدمات سنگشویی تنها به صورت عمده ارائه میشود