سنگ شویی

به احتمال خیلی زیاد کلمه سنگ شویی به گوش همه شما خورده است اما از روش های آن و چگونگی فرآیند سنگ شویی چیزی نمیدانید. ما در این مقاله قصد داریم توضیح کاملی از سنگ شویی ، روش های سنگ شویی ، مواد اولیه و تاریخچه آن به شما بدهیم که شما را از این موضوع آگاه کنیم. پس در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

برای شروع از تاریخچه سنگ شویی شروع میکنیم که در قدیم به شکل بوده و با پیشرفت علم به چه جایگاهی از از علم سنگ شویی رسیده ایم.
در دوران قدیم سنگ شویی در کارگاه های کوچک صورت میگرفت و پارچه های جین بین مردم مانند الان پر طرفدار نبود و در این کارگاه ها نیرو های انسانی با استفاده از سنگ های آذرین یا نوعی سنگ به نام پومیس فرآیند سنگ شویی را انجام میدادند و سنگ ها را به مواد شوینده یا صابون آغشته کرده و بسیار محکم روی پارچه های جین میکشیدند تا هم پارچه نرم شود و هم آن سایه ها روی پارچه ایجاد شود.
در سالهای گذشته محبوب ترین لباس جین همان شلوار های جین بودند که بیشتر اوقات با رنگ آبی تیره وارد بازار می شدند زیرا کثیفی را نشان نمیداد و در بین مردم نیز طرفدار های زیادی داشت.
دوران طلایی ترویج شلوار جین بین تمامی مردم بخصوص جوانان از دهه ۱۹۸۰ میلادی آغاز شد که همه مدل ها با رنگ آبی وارد بازار شدند که این رنگ آبی را با استفاده از ماده ای به نام نیل این رنگ را ایجاد میکردند.

سنگ شویی چیست؟

اگر بخواهیم سنگ شویی را توضیح دهیم باید بگوییم: در واقع پارچه های جین از جنس سختی ساخته شده اند و تا قبل از فرآیند سنگ شویی که در کارگاه سنگشور شلوار جین انجام میشود نمیتوان از آن ها استفاده کرد زیرا پوست بدن اذیت می شود. اما در فرآیند سنگ شویی ما با استفاده از مراحلی پارچه های جین را نرم کرده و آن حالت های سایه روشن روی آن ایجاد میکنیم.
پارچه های جین، ابتدا با استفاده از آنزیم سنگشور و یا هر روش دیگری، آهار و نشاسته سطح رویی پارچه زدوده خواهد شد. زمانی که این اتفاق می افتد، ضمن اینکه بافت پارچه نرم و لطیف می شود و می توان از آن برای تولید لباس بهره جست، رنگ پارچه هم آماده تغییر می شود.

این مقاله رو از دست نده!>>>
از بین بردن بوی بد شلوار جین

در این مرحله با استفاده از آنزیم های مخصوص و یا سنگ های عنوان شده، سایه و رنگ های متنوعی بر روی لباس ایجاد می شود که باعث جذابیت لباس های تولید شده می شود. سنگ شویی شلوار هم همین فرآیند را طی می کند و سبب تولید شلوارهایی با رنگ های مختلف و سایه های متنوع می گردد.

راه اندازی خط تولید سنگ شویی

امروزه در کشور ما تاسیس و راه اندازی واحد های تولیدی زود بازده نظیر راه اندازی خط تولید سنگشویی ، هرچند کوچک ، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

در ایران نیز چندسالی است که بحث ایجاد کسب و کار های کوچک رونق گرفته است.
فرآیند راه اندازی خط تولید سنگشویی به چه صورت می باشد؟
مرحله اول: دریافت جواز تأسیس سنگشویی
مرحله دوم: اخذ پروانه بهره برداری واحد سنگشویی
و مرحله آخر : تهیه دستگاه های مورد نیاز سنگشویی
شما میتوانید تمامی دستگاه های مورد نیاز خود را از شرکت کیمیا نساجین تهیه کنید.

مواد اولیه سنگشویی

برای شروع هر کاری ما نیاز به مواد اولیه داریم ، به خصوص سنگ شویی که مواد های اولیه در سنگ شویی :
۱٫ آب اکسیژنه = یک ترکیب شیمیایی است که در درجه اول به عنوان یک اکسید کننده سازگار با محیط زیست وخوشبو کننده و سپس به عنوان ماده سفید کننده و ضدعفونی کننده شناخته می شود.
۲٫ آب ژاول سنگ شویی = کاربرد آب ژاول سنگ شویی به عنوان سفید کننده برای رنگبری و روشن تر کردن رنگ پارچه جین انجام می باشد.
۳٫ آنزیم پودری سنگ شویی
۴٫ آنزیم پرز بر مایع سنگ شوی = آنزیم ها همان کار سنگ را در فرآیند سنگشور کردن لباس انجام میدهند، که باعث نرم و تغییر رنگ می شود.
۵٫ اپتیکال برایتنر | شفاف کننده = ترکیبات شیمیایی هستند که اثر شفافیت و درخشندگی را به پارچه ی جین یا هر نوع پارچه دیگری را می دهند.
۶٫ اسید استیک = یک مایع آلی شفاف ، بی رنگ میباشد که بوی تندی شبیه به سرکه خانگی از خود ساطع میکند که به عنوان ماده اولیه و حلال در تولید سایر محصولات شیمیایی مرسوم می باشد.
۷٫ پرمگنات = پرمنگنات پتاسیم یک ماده اکسید کننده با خاصیت ضد عفونی کننده ، معطر کننده است. فرمول شیمیایی آن است.
۸٫ تیوپ مانکن
۹٫ دیسپرس کننده = دیسپرس کننده ها موادی خنثی هستند که فاقد بار مثبت و منفی می باشند.
۱۰٫ رنگ های نساجی و سنگ شویی
۱۱٫ سود پرک
۱۲٫ صابون پیش شور= این صابون که به منظور پخت و رنگ رزی پارچه ها مورد بهره برداری قرار می گیرد
۱۳٫ صابون پس شور = قدرت نفوذ دهندگی صابون پس شور باعث می شود که تمامی رنگ های جذب نشده توسط پارچه های جین بصورت کامل از سطوح خود جدا شده و مانع از بروز انواع لک، رسوب رنگ، عدم یکنواختی در تمامی سطح پارچه و دیگر مشکلات در محصول نهایی شود.
۱۴٫ ماژیک ترمیم پارچه جین = با استفاده از این ماژیک لباس هارا ترمیم میکنیم ، شلوار جین را با دست رفو میکنیم ، پارچه پاره شده را ترمیم میکنیم.
۱۵٫ مکمل پرمگنات= این ماده شیمیایی یک ماده اکسید کننده با خاصیت رنگ بری میباشد.پرمنگنات در حالت خام خود و قبل از استفاده ،به عنوان یک پودر کریستال یا گرانول ارغوانی تیره یا تقریباً سیاه شناخته میشود.
۱۶٫ نرم کننده کاتیونیک = نرم کننده کاتیونیک مایعی سفید رنگ است که در صنایع نساجی و صنعتی پارچه و نخ بسیار پرکاربرد است. این ماده خاصیت حل شوندی به هر نسبتی را در آب دارد.
۱۷٫ نرم کننده ماکرو سیلیکونی = نرم کننده ماکرو سیلیکونی پارچه، نرم کننده ای است که معمولا در طول چرخه شستشو در ماشین لباسشویی برای شستن لباس، بکار برده می شود، تا سختی لباس را که پس از شستشو خشک می شود، کاهش دهد.
۱۸٫ نوترولایزر ( خنثی کننده ) = خنثی سازی در معنای کلامی یعنی حذف خاصیت های قلیایی یا اسیدی به وسیله یک عامل شیمیایی متناسب است.

این مقاله رو از دست نده!>>>
آب اکسیژنه برای ضدعفونی زخم

خدمات سنگشویی

شرکت کیمیا نساجین ارائه کننده خدمات سنگشویی در بیشتر شهر های ایران میباشد که میتوانید مشاهده کنید :

۱٫ سنگ شویی در یزد
۲٫ سنگ شویی در اصفهان
۳٫ سنگ شویی در قزوین
۴٫ سنگ شویی در بوشهر
۵٫ سنگ شویی در خراسان و مشهد
۶٫ سنگ شویی در گیلان
۷٫ سنگ شویی در شیراز
۸٫ سنگ شویی در تهران
۹٫ سنگ شویی در اردبیل
۱۰٫ سنگ شویی در کاشان
۱۱٫ سنگ شویی در کرمان
۱۲٫ سنگ شویی در قم
۱۳٫ سنگ شویی در کرج

واردات دستگاه های سنگ شویی

شرکت کیمیا نساجین آماده ارائه خدمات در زمینه های واردات محصولات سنگشویی و محصولات شیمیایی از کشور ترکیه میباشد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
خدمات سنگشویی تنها به صورت عمده ارائه میشود